Jääkiekkoilijan "MUST-HAVE"-harjoittelupaketti
Jääkiekkoilijan "MUST-HAVE"-harjoittelupaketti

Kiekkokausi alkaa! Tulossa on SM-liigan ja muiden alempien sarjojen lisäksi Olympialaiset ja MM-kisatkin tällä kiekkokaudella. Sen kunniaksi InnoSportissa on nyt posketon harjoittelupaketti-tarjous kaikenikäisille ja -tasoisille jääkiekkoilijoille. Eikä ihan mikä tahansa tarjous, vaan nyt tarjolla on 100% samanlainen oheisharjoittelupaketti, joka Kanadassa ja Amerikassa on ollut jo tovin "MUST-HAVE-RESOURCE" jääkiekkoilijoille.

Jääkiekkoilijoiden fysiikkavalmentajat Kanadassa ja Amerikassa pitävät tätä “MUST-HAVE”-oheisharjoittelupakettia sellaisena, joka kuuluisi löytyä jokaisen juniori- ja aikuisikäisen jääkiekkoilijan harjoituskassista.

“MUST-HAVE”-harjoittelupaketti sisältää Valslide+liukupussin, Foam Rollerin ja 4kpl eri vastuksilla olevaa miniband-vastusnauhaa.

Nyt sama identtinen paketti on saatavilla myös Suomessa TARJOUSHINTAAN. Ja kuten Amerikassa kiekkoilijoiden fysiikkavalmentajat sanovat:“Jos et vielä tiedä, mihin ja miten näitä välineitä käyttäisit jääkiekon oheisharjoittelussa, TILAA ja opettele!”

Lue lisää ja tilaa >>