Supervastusnauhat
Supervastusnauhat

Supervastusnauhat ovat erittäin suosittuja harjoitusvälineitä kuntosaleilla apuvälineenä tai toiminnallisessa koko kehon harjoittelussa ihan itsessään. Nyt supervastusnauhojen ystäville on iloisia uutisia, sillä kesäkuuun alussa supervastusnauhoista tulee uudistetetut progressiot vastuksiin. Samaan aikaan, kun uudet vastusprogressiot ovat saatavilla Amerikassa, niin ne ovat saatavilla myös Suomessa InnoSport verkkokaupasta.

Suurimmat erot vanhoihin vastusprogressioihin on tehty erityisesti supervastusnauhojen alemmille vastustasoille.

Useita kyselyitä, pyyntöjä ja toiveita on ollut vieläkin kevyemmälle vastukselle kuin mm. 1/2” tuuman eli 11kg vastus ja nyt vihdoin on tulossa oranssi 1/4” tuuman vastus, joka vastaa 5-8kg vastusta. Lisäksi 1” tuuman ja 1 3/4” tuuman vastusten väliin tulee uusi vihreä 1 1/2” tuuman vastus, joka vastaa 25-34kg vastusta. Samalla vihreä 1 3/4” tuumainen supervastusnauha poistuu tarjonnasta, jotta värikoodit helpottaisivat supervastusten hahmottamista.

Kaikki supervastusnauhojen progressiot ovat saatavilla kesäkuun alussa, mutta voit tehdä jo ennakkotilaukset nyt verkkokaupastamme. Supervastusnauhojen tuotesivuille uudet progressiot vastuksista on jo päivitetty.

Odotellessasi uusia supervastusnauhoja voit nauttia Amerikassa jo legendaksi nousseen The Band Manin treenivideosta supervastusnauhoilla: